top of page

Ανοιξιάτικος γάμος: 5 ιδέες για προσκλητήρια


Invitations-Wedding-Spring

Άνοιξη! Μία υπέροχη εποχή του χρόνου που σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα. Είναι εποχή μιας νέας ζωής, φωτεινών χρωμάτων και ανθισμένων όμορφων λουλουδιών. Η άνοιξη είναι η τέλεια αναπαράσταση της αρχής μιας νέας ζωής μαζί, καθώς γίνεστε ανδρόγυνο! Το blog μας My Dreamful Wedding σας προτείνει 5 ιδέες για προσκλητήρια του ανοιξιάτικου γάμου σας.

Wedding-Spring


Florals


Τα ανοιξιάτικα λουλούδια είναι διαχρονικά, ρομαντικά με έμφαση στα απαλά και στα παστέλ χρώματα μπορούν να δημιουργήσουν την τέλεια αίσθηση για το γάμο σας με το άρωμα της άνοιξης. Το προσκλητήριο μπορεί να έχει σχεδιασμένα λουλούδια είτε στο εσωτερικό μέρος είτε στο εξωτερικό του φακέλου ή να επιλέξετε ένα απαλό ανοιξιάτικο χρώμα. Επίσης, το εσωτερικό χαρτί με τις λεπτομέρειες του γάμου σας μπορεί επίσης να έχει σχεδιασμένα λουλούδια ή να έχει το σχήμα από το αγαπημένο σας λουλούδι. Θυμηθείτε ότι οι ζωγραφιές μπορεί να είναι ανάγλυφες για μεγαλύτερη αντίθεση.



Μοτίβα


Εάν τα τολμηρά, floral μοτίβα δεν είναι του στυλ σας, τότε η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για

ζωγραφική! Σας προτείνουμε από κουκίδες polka, λεπτές λωρίδες, ακανόνιστες γραμμές έως γεωμετρικά σχήματα σε τέλειες παστέλ παλέτες. Τα γεωμετρικά σχήματα και τα μοτίβα δεν ήταν ποτέ τόσο δημοφιλή και σήμερα είναι περιζήτητα. Είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια πιο σύγχρονη προσέγγιση στο γάμο τους.


Αρχαιοελληνική ελιά


Αν σας αρέσουν τα λουλούδια, αλλά δεν σας αρέσει η ιδέα να κυριαρχούν στις προσκλήσεις του γάμου σας, δοκιμάστε κάτι ενδιάμεσο. Οι γάμοι με θέμα την ελιά είναι μια νέα τάση, αλλά πάντα θα είναι ένα παραδοσιακό στυλ και πολύ αγαπητό από τα νέα ζευγάρια.

Ένα κλαρί ελιάς με το ξύλο και τα πράσινα φύλλα του μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δώσει μια πραγματική πρωτότυπη ιδέα και να δώσει μια μαγεμένη αίσθηση στη μεγάλη σας μέρα. Είτε ζωγραφιές με ελιά, είτε εισάγετε ένα αληθινό κλαράκι ελιάς μέσα στο προσκλητήριο, να είστε σίγουροι ότι θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη στους καλεσμένους σας μόλις το ανοίξουν!


Vintage


Τα vintage στοιχεία μας ταξιδεύουν πίσω στα χρόνια. Σκεφτείτε ένα προσκλητήριο βγαλμένο από τα παλιά τα χρόνια σε παλαιωμένο χαρτόνι. Σίγουρα θα κάνει ιδιαίτερη εντύπωση στους καλεσμένους σας. Αγγίζοντας κάποια vintage στοιχεία όπως δαντέλες, πουλιά, λουλούδια και μια ανοιξιάτικη παλέτα χρωμάτων παστέλ ροζ και πράσινου μέντας, αντικατοπτρίζει τα όμορφα υπέροχα άνθη της άνοιξης.


Ηλεκτρονικό προσκλητήριο


Την καλύτερη ιδέα την αφήσαμε για το τέλος! Η νέα τάση στα προσκλητήρια. Το ηλεκτρονικό προσκλητήριο είναι μία ηλεκτρονική σελίδα στο internet που προσαρμόζεται απόλυτα με τις ανάγκες του δικού σας γάμου και με το θέμα που επιθυμείτε. Ουσιαστικά είναι μια δική σας ηλεκτρονική σελίδα στο internet με όλες τις

πληροφορίες του γάμου σας με ένα σύγχρονο, εντυπωσιακό και προσιτό τρόπο για τους

καλεσμένους σας.


Πού μπορείτε να το βρείτε? Καθόλου δύσκολο καθώς το team του My Dreamful Wedding μπορεί να σας το φτιάξει για εσάς!!!

Ρίξτε μια ματιά στο ηλεκτρονικό προσκλητήριο από την Nineta!


Πού να παραγγείλετε και να τυπώσετε τα προσκλητήρια σας?


Όπως σας έχουμε πει και παλιότερα, εμείς ποτέ δεν ξεμένουμε από φρέσκιες ιδέες! Ρίξτε μία ματιά στα παρακάτω για να δείτε προσκλητήρια από μόλις 0,09 € :




Στείλτε μας φωτογραφίες από τα δικά σας μοναδικά ανοιξιάτικα προσκλητήρια!


More ideas: Invitations Wedding

42 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comentários


bottom of page