top of page

Παντρεύεται ο γιος σας? Tips για οδηγό ενδυμάτων!

Έγινε ενημέρωση: 1 Ιουλ 2021


Το να αποφασίσεις τι να φορέσεις σε ένα γάμο μπορεί να είναι δύσκολο, ειδικά όταν είναι ένα από τα παιδιά σου που παντρεύεται. ◆ Τι πρέπει να φοράει η μητέρα του γαμπρού; ◆ Πρέπει να συντονιστεί με την άλλη μητέρα; ◆ Πόσο τυπική θα έπρεπε να είναι; ◆ Ποια χρώματα έχουν το μεγαλύτερο νόημα; Υπάρχουν τόσες πολλές ερωτήσεις που πιθανότατα αναρωτιέστε, αλλά μην ανησυχείτε, η ομάδα του My Dreamful Wedding σας δίνει λύσεις!






Τι Πρέπει Να Φοράει Η Μητέρα Του Γαμπρού;

Εκτός αν εμπλέκονται ορισμένες παραδόσεις ή θρησκείες, δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες όσον αφορά το τι πρέπει να φοράει η μητέρα του γαμπρού. Μερικές μητέρες επιλέγουν να μιλήσουν με τη μητέρα της νύφης έτσι ώστε να συντονιστούν. Αλλά δεν είναι καθόλου απαραίτητο.

Ωστόσο, ενώ δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες σχετικά με το τι πρέπει να φοράει η μητέρα του γαμπρού, ωστόσο υπάρχουν ορισμένες οδηγίες. Σας συνιστούμε (α) να βεβαιωθείτε ότι το ντύσιμό σας είναι σύμφωνο με την ενδυμασία που προτείνεται στο θέμα του γάμου (εποχή, μέρος κλπ) και (β) ότι είναι κάτι στο οποίο αισθάνεστε υπέροχα. Αυτές είναι βασικά οι μόνες δύο συστάσεις που έχουμε! Θυμηθείτε, αυτή είναι μια συναρπαστική και μαγική στιγμή!!

Τι Δεν Πρέπει Να Φοράει Η Μητέρα Του Γαμπρού;

Αποφύγετε οποιαδήποτε σκιά λευκού, άσπρου, κρέμας, μπεζ κ.λπ. Οτιδήποτε λευκό, απλά απόφυγε το. Μερικοί άνθρωποι λένε επίσης να αποφύγετε το μαύρο εκτός αν είναι επίσημος γάμος. Προσωπικά πιστεύουμε ότι το μαύρο φαίνεται πάντα εκπληκτικό, ανεξάρτητα από την περίσταση. Επίσης, προσπαθήστε να αποφύγετε οτιδήποτε σούπερ φανταχτερό, καθώς θέλετε όλη η προσοχή να είναι στο ευτυχισμένο ζευγάρι που παντρεύεται.

Πότε Πρέπει Η Μητέρα Του Γαμπρού Να Αγοράσει Τα Ρούχα Της;

Δεν χρειάζεται να αγοράσετε το φόρεμα σας ή ότι άλλο εσείς διαλέξετε με το ίδιο χρονικό διάστημα που θα πρέπει να προετοιμαστεί το ζευγάρι, αλλά η αγορά καλό θα ήταν να είναι ένα μήνα πριν τη διαδικασία σχεδιασμού του γάμου είναι μια καλή ιδέα μόνο και μόνο για να αποφύγετε οποιαδήποτε ραπτική της τελευταίας στιγμής ή ατυχίες.

Τι Αξεσουάρ Πρέπει Να Φοράει Η Μητέρα Του Γαμπρού;

Αν και δεν υπάρχει σωστή ή λάθος απάντηση, πολλές μητέρες του γαμπρού επιλέγουν αριστοκρατικά κοσμήματα και αξεσουάρ που ευθυγραμμίζονται με τον ενδυματολογικό κώδικα του γάμου και αποφεύγουν να κλέψουν τα φώτα της δημοσιότητας.

55 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page