top of page
  • Εικόνα συγγραφέαLiLi

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικους γάμους

Έγινε ενημέρωση: 28 Ιαν 2021


Tips και θέματα για τον χριστουγεννιάτικο γάμο σου!!!


Ένας χριστουγεννιάτικος γάμος είναι σίγουρα πρωτότυπος και λίγο διαφορετικός. Διαθέτει την μαγεία της χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας που κάνει να είναι ακόμη πιο ρομαντικός και παραμυθένιος. Είσαι και εσύ ένας θαρραλέος που επέλεξε να ζήσει την ημέρα των ονείρων του σε μια ξεχωριστή και γιορτινή περίοδο όπως τα Χριστούγεννα? Αυτό είναι συναρπαστικό! Είσαι στο κατάλληλο blog που θα σου δώσει τις καλύτερες ιδέες και λύσεις για τον πιο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο γάμο !





Θέματα Χριστουγεννιάτικου Γάμου


Είσαι μπερδεμένος/η ή έχεις σκεφτεί κάποιο στυλ στο οποίο θα επιλέξεις? Μην ανησυχείς σου προτείνουμε ιδέες και trends .

Κλασσικός Χριστουγεννιάτικος γάμος

Τα κύρια χρώματα των Χριστουγέννων είναι το κόκκινο ,το πράσινο και το χρυσό. Θα ήταν ιδανικό το θέμα του γάμου σου να βασιστεί σε αύτη την χρωματική παλέτα. Διάλεξε χρυσά κηροπήγια γάμου, κόκκινα κεριά, στεφάνια και κλαδιά χριστουγεννιάτικα για μια μεγαλοπρεπή δεξίωση που θα δίνει γιορτινή ατμόσφαιρα. Τέλος χρησιμοποίησε χρυσά λαμπάκια και χριστουγεννιάτικες μπάλες ώστε να ολοκληρωθεί η ρομαντική χριστουγεννιάτικη αρμονία.




Vintage Χριστουγεννιάτικος γάμος


Αγαπάς τις αντίκες τότε ο vintage χριστουγεννιάτικος γάμος σου ταιριάζει και εμείς τον φέρνουμε στα μέτρα σου. Φτιάξε ένα διαχρονικό χριστουγεννιάτικο στολισμό γάμου σε μπρούτζινο και χρυσό στολισμό και σε γήινες αποχρώσεις. Πρόσθεσε και στολίδια με θέμα τις πέρλες σε εκρού απόχρωση για chic αποτέλεσμα.

Χριστουγεννιάτικο Candybar γάμου

Στο τραπέζι της δεξίωσης πολλές φορές έχει και canybar. Στον χριστουγεννιάτικο στολισμό που θα επιλέξεις θα είναι ωραίο να στολίσεις με το ανάλογο concept και το candybar τραπέζι σου. Βασικά tips είναι τα γυάλινα είδη. Χρησιμοποίησε γυάλινα βάζα και μέσα σε αυτά βάλε μελομακάρονα, κουραμπιέδες, χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια και καραμέλες. Τα χριστουγεννιάτικα μπισκότα και τα μακαρόνς ταιριάζουν εξίσου στο γαμήλιο χριστουγεννιάτικο candybar σου.






Χριστουγεννιάτικες μπομπονιέρες

Ανάλογα με την διακόσμηση που θα επιλέξεις και τον στολισμό της εκκλησίας φτιάξε και τις πιο εντυπωσιακές χριστουγεννιάτικες μπομπονιέρες. Μια ιδέα είναι μέσα στο τούλι με τα κουφέτα να προσθέσεις και λίγο χιόνι, κομφετί, κουκουνάρια ή ότι άλλο σου αρέσει ώστε να σου θυμίζει την χριστουγεννιάτικη ιδέα. Επίσης μπορείς να ταιριάξεις χριστουγεννιάτικες κορδέλες ή και πέρλες ακόμη και φτερά για πιο μοντέρνες χριστουγεννιάτικες μπομπονιέρες.






Φυσικά φέτος όλα αυτά τα χριστουγεννιάτικα σχέδια είναι δύσκολο να υλοποιηθούν , αλλά ευελπιστούμε σε ένα καλύτερο μέλλον όπου τα Χριστούγεννα θα γίνονται όπως πριν με όλους μας τους αγαπημένους μαζεμένους σπίτι ή ακόμα και στον γάμο σου ! Το 2021 έρχεται !


32 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page