top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAntigoni

8 + 1 Ιδέες για Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση στο τραπέζι των καλεσμένων

Έγινε ενημέρωση: 28 Ιαν 2021


Ήδη βρισκόμαστε στη καρδιά των Χριστουγέννων και σε λίγες μέρες έρχεται η πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας… ο γάμος σας!

Σε αυτό το άρθρο έχουμε ετοιμάσει για εσάς υπέροχες ιδέες για να στολίσετε το τραπέζι των καλεσμένων σας. Τα περισσότερα από αυτά μπορείτε να τα χαρίσετε στους καλεσμένους σας στο τέλος του party και έτσι θα τους μείνει αξέχαστη αυτή η μέρα!

Οι ιδέες που σας παρουσιάζουμε προσπαθήσαμε να περιλαμβάνουν όλα τα γούστα, εσείς όμως θα διαλέξετε κάποιες από αυτές για να αποφύγετε την υπερβολή. Εάν σας αρέσει να φτιάχνετε δικά σας αντικείμενα και οι DIY κατασκευές, πολλά από αυτά μπορείτε να τα δημιουργήσετε εσείς!


1) Χριστουγεννιάτικα Εδέσματα Απαραίτητο στοιχείο στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι είναι τα γλυκίσματα. Από τα παραδοσιακά μελομακάρονα, κουραμπιέδες, δίπλες μέχρι πολύχρωμες καραμέλες, γλειφιτζούρια, soft cookies, macaron, gingerbread house - λαχταριστά μπισκοτόσπιτα σε ρομαντικές χριστουγεννιάτικες συσκευασίες.

2) Ζεστές Σοκολάτες

Τι πιο όμορφο καλωσόρισμα από μια ζεστή σοκολάτα σερβιρισμένη σε όμορφες χριστουγεννιάτικες κουπίτσες. Ένα ζεστό ρόφημα με γλυκιά γεύση όπως η σοκολάτα θα τονώσει τους καλεσμένους σας. Δεν χρειάζεται να περιοριστείτε στην κλασσική γεύση, αφήστε τους να διαλέξουν από σοκολάτα με γεύση πορτοκάλι, κανέλα, κάστανο, κόκκινο πιπέρι, τζίντζερ και marshmallow.

3) Γκλουβάιν – Glühwein

Μια ιδέα που μπορεί να αντικαταστήσει το Welcome Drink, δεν είναι άλλο από το γκλουβάιν. Αυτό το ζεστό, γλυκό ποτό μπορείτε να το σερβίρετε είτε σε κανάτες είτε να έχετε για κάθε καλεσμένο ατομικά στολισμένα μπουκαλάκια για να το κρατήσουν σαν ενθύμιο στο τέλος της δεξίωσης.


4) Χριστουγεννιάτικες Μπάλες

Διαλέξτε διάφανες μπάλες με λευκό κομφετί στο εσωτερικό ή ό,τι άλλο σας αρέσει που να διακοσμούν το τραπέζι. Φυσικά και τις χριστουγεννιάτικες μπαλίτσες μπορούν οι καλεσμένοι να τις κρατήσουν. Σκεφτείτε ότι την επόμενη χρονιά αυτές οι μπάλες θα διακοσμούν τα δέντρα των καλεσμένων σας!

5) Ξύλινα Παιχνιδάκια & Στολίδια

Μικρά ξύλινα παιχνίδια, ανθρωπάκια, νιφάδες, μπισκοτάκια, αγγελάκια, κεράκια, κηροπήγια μπορούν να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας. Σαν να τα έφτιαξε ένα μικρό ξωτικό για εσάς!

6) Στολίδια & Λουλούδια από Φυσικά Υλικά

Ένα διαχρονικό στυλ διακόσμησης κατά την περίοδο των Χριστουγέννων είναι τα στολίδια από φυσικά υλικά. Για παράδειγμα, κουκουνάρια, βελανίδια, κλαδιά από έλατο, γκι. Όλα αυτά μπορούν να διακοσμήσουν όχι μόνο το τραπέζι αλλά όλο το χώρο.


7) Χριστουγεννιάτικα Σπιτάκια με ρεσό ή χωρίς

Χαρίζουν ζεστή ατμόσφαιρα σε ένα χριστουγεννιάτικο τοπίο. Οι καλεσμένοι μπορούν να τα κρατήσουν σαν ενθύμιο φεύγοντας για να διακοσμήσουν το σπίτι τους.

8) Χριστουγεννιάτικα Καδράκια για Φωτογραφίες

Έχοντας στο τραπέζι μια polaroid μπορείτε να αποθανατίσετε ωραία μοναδικά στιγμιότυπα με τους φίλους σας! Τα καδράκια στα τραπέζια θα σας περιμένουν για να τα καρδάρετε και να τα κρατήσετε ενθύμια. Στα καδράκια μπορείτε να έχετε χαράξει τα ονόματά σας και την ημερομηνία του γάμου σας!


9) Ξύλινες Τομές για Εγγραφή Ευχών

Σε αυτές τις μικρές ξύλινες τομές οι φίλοι σας μπορούν να γράψουν ευχές για εσάς και οι μικροί σας φίλοι να ξεδιπλώσουν το καλλιτεχνικό τους ταλέντο ζωγραφίζοντας. Αυτό το πρωτότυπο δωράκι μπορεί να αντικαταστήσει το κλασσικό βιβλίο ευχών με την προϋπόθεση όμως ότι έχετε ένα δεντράκι στο χώρο και έτσι οι ευχές των φίλων θα το διακοσμήσουν. Και εδώ μπορείτε να χαράξετε την ημερομηνία του γάμου σας και τα ονόματα σας στην πίσω μεριά.


Όποια ιδέα και αν ακολουθήσετε, όποια διακόσμηση και να διαλέξετε να είστε βέβαιοι ότι οι φίλοι και οι καλεσμένοι σας θα ξεχωρίσουν το γάμο σας εξαιτίας της ζεστασιάς και της γιορτινής διάθεσης που θα τους προσφέρετε! Χρόνια Πολλά & να ζήσετε! Διάβασε περισσότερα Tips και θέματα για τον χριστουγεννιάτικο γάμο σου!!! more ideas: Christmas Souvenir & Decoration Christmas Style


82 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Kommentare


bottom of page