top of page
  • Εικόνα συγγραφέαVictoria

Ονειρεμένα νυφικά αυστηρά για εγκύους!

Έγινε ενημέρωση: 25 Ιαν 2021

Κι αν έρθει το μωράκι πριν την πρόταση γάμου; Το άρθρο που σου υποσχέθηκα είναι εδώ!


Η κοιλίτσα φουσκώνει συνεχώς; Τι νυφικό θα βρεθεί που να ταιριάζει στη μέλλουσα μαμά; Πατρόν του αμπίρ που εξυπηρετεί και έχει προτιμηθεί από πολλές νύφες εγκυμονούσες; Μουσελίνα που με το ανάλαφρο ύφασμα θα προσφέρει άνεση; Σήμερα υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη νυφικών για τις μέλλουσες νύφες σε ενδιαφέρουσα. Οι μόνες συμβουλές που έχουμε να σου δώσουμε είναι να επιλέξεις ανάλαφρα υφάσματα ώστε να μη σε κουράσει το στητό, βαρύ ρούχο στην περιοχή της κοιλιάς, καθώς πρέπει να υπάρχει άνεση και αρκετό περιθώριο. Τέλος μη σε αγχώνει τίποτα, αν δεν έχεις βρει ακόμη το τέλειο νυφικό για εσένα, εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε ιδέες να φανείς όσο πιο κομψή και εκθαμβωτική γίνεται!


Το κοντό νυφικό είναι τόσο χαριτωμένο και εξυπηρετικό. Σε στενή γραμμή για να διαγράφεται η κοιλίτσα, σε αέρινη για τις νύφες που θέλουν να την καμουφλάρουν και σε γραμμή Α για την πιο στιλάτη εμφάνιση!



Τα νυφικά με μανίκια μπορεί να είναι περίτεχνα με δαντέλα και λεπτομέρειες στο πάνω μέρος είτε μπορεί να είναι εντελώς μίνιμαλ.



Ένα νυφικό για νύφες σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Για αυτές που είναι στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης τους έχουμε επιλέξει αέρινα και ελαφριά υφάσματα για την άνεση και πρακτικότητα τους!



Ένα νυφικό που εντυπωσιάζει χάρη στις λεπτομέρειές του. Η διαφάνεια στους ώμους και η σατέν κορδέλα δίνουν έναν κομψό τόνο!



Ένα αριστοκρατικό νυφικό με δαντελένιες λεπτομέρειες σε ίσια γραμμή. Το κόψιμο αναδεικνύει το μπούστο και η κορδέλα στη μέση την φουσκωμένη κοιλίτσα!



Κομψό, ανεπιτήδευτο νυφικό με ανοιχτή την πλάτη για τον απόλυτο καλοκαιρινό γάμο!



Αν έχετε μποέμικη φύση, αυτό το boho νυφικό είναι ότι πρέπει για εσάς και το μωρό σας!



H ώρα η καλή ευχόμαστε!

227 Προβολές1 Σχόλιο

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

댓글 1개


Nineta Karidi Kountouri
Nineta Karidi Kountouri
2020년 12월 01일

<3 <3

좋아요
bottom of page