top of page
  • Εικόνα συγγραφέαNineta

Οικονομικά νυφικά από Κίνα?

Έγινε ενημέρωση: 25 Ιαν 2021


Τελικά η μεγάλη στιγμή πλησιάζει και πετάς από την χαρά σου... Έχεις τόσα να ετοιμάσεις! Αρχικά το πιο βασικό από όλα! ΤΙ ΝΥΦΙΚΟ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ?

Το budget σας είναι μικρό, είναι δύσκολες οι εποχές και ξαφνικά στο google σου εμφανίζονται νυφικά από sites όπως το Aliexpress και το SHEIN με τιμές που δεν υπάρχουν απλά! 15 ευρώ το νυφικό? Έχεις σοκαριστεί, δεν το πιστεύεις... Να το πάρεις? Να μην το πάρεις?

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ !


Τα συγκεκριμένα sites διαθέτουν μεγάλη ποικιλία νυφικών από 9 ευρώ (ναι!!) μέχρι και 2000 και 3000 ευρώ. Για όλα τα γούστα και όλες τις τσέπες... Φυσικά στα περισσότερα προϊόντα μπορείς να βρεις και τις αντίστοιχες αξιολογήσεις καθώς και φωτογραφίες από τους αγοραστές έτσι ώστε να διαλέξεις καλύτερα αυτό που θες.



Να σου πούμε λοιπόν πως γενικά στην ζωή ότι πληρώνουμε παίρνουμε, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι θα πάρεις κάτι το οποίο και θα πετάξεις γι' αυτό το λόγο πάντα να κοιτάς τα σχόλια και τις αξιολογήσεις!

Επίσης, στις περισσότερες περιπτώσεις οι φωτογραφίες είναι μεγάλων οίκων νυφικών και τα μαγαζιά στην Κίνα απλά αντιγράφουν τα σχέδια και ίσως το αποτέλεσμα να μην είναι ίδιο με της φωτογραφίας.


Ένας άλλος βασικός παράγοντας είναι τα έξοδα αποστολής που πολλές φορές είναι μεγαλύτερα από τα ίδια τα φορέματα, καθώς και ο χρόνος παράδοσης. Το τελωνείο μπορεί να τα κρατήσει για περισσότερο καιρό από όσο νομίζεις οπότε η αγορά πρέπει να γίνει το λιγότερο 4 μήνες πριν τον γάμο.


Εμείς πάντως κάναμε μια αναζήτηση στα συγκεκριμένα sites και παρακάτω θα βρεις μερικά από τα πιο όμορφα νυφικά που βρήκαμε..





Πατώντας στην κάθε φωτογραφία θα μεταφερθείς αυτόματα στην αντίστοιχη σελίδα για περισσότερες λεπτομέρειες





Από όπου και να επιλέξεις νυφικό είμαστε σίγουροι ότι θα είσαι πανέμορφη. Βρες αυτό που θέλεις και πήγαινε να τους μαγέψεις όλους!


Περισσότερα θα βρεις στα site https://www.aliexpress.com/ - https://eur.shein.com/



159 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page