top of page

Ένας ονειρεμένος γάμος στην αγαπημένη σας παραλία!

Έγινε ενημέρωση: 15 Ιουλ 2021

Έχετε ονειρευτεί να παντρεύεστε στην αγαπημένη σας παραλία; Εάν σχεδιάζετε να παντρευτείτε το καλοκαίρι, ο γάμος σε παραλία είναι μια μοναδική εμπειρία που θα τη θυμάστε εσείς αλλά και οι καλεσμένοι σας για πάντα! Γάμος και beach party μαζί! Τι λέτε;; Όπως κάθε γάμος σε οποιοδήποτε μέρος, έτσι και ο γάμος σε παραλία υπάρχουν κάποια πράματα που πρέπει να δώσετε την αντίστοιχη βάση και να περάσετε όλοι υπέροχα!


1.Μυστήριο και δεξίωση μαζί στην παραλία ή σε διαφορετικό μέρος το καθένα


Εάν επιθυμείτε τον γάμο σας να πραγματοποιηθεί σε εκκλησία, σκεφτείτε κάποιο εξωκλήσι κοντά σε παραλία. Στη συνέχεια το party που θα ακολουθήσει μπορείτε να το οργανώσετε στην κοντινή παραλία. Για πολιτικό γάμο, συζητήσετε με τον δήμαρχο εάν είναι εφικτό να γίνει ο γάμος κατευθείαν στην παραλία! Έτσι γάμος και party θα γίνουν στη παραλία χωρίς να ταλαιπωρηθείτε με τις μετακινήσεις.


2.Ανοιχτή ή ιδιωτική παραλία


Οι περισσότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι ανοιχτές στο κοινό. Αν όμως θέλετε ιδιωτικότητα στον γάμο σας, καλό θα ήταν να βρείτε ένα ιδιωτικό ακίνητο σε μια απομονωμένη παραλία. Ίσως χρειαστεί να ψάξετε αρκετά, αλλά σίγουρα θα βρείτε!

3.Απαραίτητες άδειες


"Χρειάζομαι άδεια για μπορέσει να γίνει ο γάμος σε παραλία;" Συμβουλευτείτε την τοπική αυτοδιοίηκηση για να δείτε τι κανονισμοί υπάρχουν σχετικά με εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις στις παραλίες. Επίσης αν σκοπεύετε να κάνετε κάτι επικίνδυνο όπως να χρησιμοποιήσετε πυροτεχνήματα ή ν΄ ανάψετε φωτιά, απαιτείται να υποβάλετε αίτηση για άδεια.

4. Προσβασιμότητα για όλους


Είναι υπέροχο να παντρεύεστε και τα πόδια σας να είναι μέσα στην άμμο ή να περπατάτε στα ρηχά νερά, αίσθηση μοναδική! Έχετε υπόψιν όμως ότι κάποιοι καλεσμένοι μπορεί να μην είναι εύκολο να περπατήσουν ή να σταθούν στην άμμο, πχ ηλικιωμένοι. Έτσι, δείτε τη λίστα των καλεσμένων σας και μάθετε εάν θα χρειαστεί να γίνουν επιπλέον κατασκευές. Θα νιώσουν άνετα και θα το εκτιμήσουν!

5. Καιρός: Ζέστη και βροχή


Μάρτιος, Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος, Σεπτέμβριος… Όποιο μήνα και να διαλέξετε θυμηθείτε ότι οι συνθήκες καιρού είναι διαφορετικές για κάθε μήνα. Τέντες και φυσικές σκιές μπορεί να είναι μερικά πράματα που μπορεί να σκεφτείτε να βάλετε σε κάποιο σημείο της παραλίας. Έτσι θα γλυτώσετε την πολύ ζέστη ή κάποιο ψιλόβροχο της στιγμής.

Τέλεια εμπειρία ο γάμος στη παραλία! Φυσικά δε ξεχνάμε ότι και το νυχτερινό μπάνιο μπορεί να το βάλετε μέσα στο πρόγραμμα!! Ρομαντισμός στο έπακρον! Γι αυτό ενημερώστε τους καλεσμένους να παρευρεθούν με τα μαγιώ τους. Φωτογραφίες στη παραλία, υποβρύχιες και βίντεο στη θάλασσα, υπέροχο υλικό που θα βλέπετε ξανά και ξανά με την παρέα σας!




15 Προβολές0 Σχόλια

Commentaires


bottom of page