top of page

3 Συμβουλές για την αντιμετώπιση του άγχους κατά τον σχεδιασμό του γάμου σας


Δεν είναι μυστικό ότι ο σχεδιασμός του γάμου σας μπορεί να είναι μια αγχωτική εμπειρία, από τη συζήτηση του προϋπολογισμού μέχρι την οριστικοποίηση της λίστας καλεσμένων. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς να ανακουφίσετε το άγχος του γάμου σας, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε αυτή τη συναρπαστική στιγμή χωρίς να αγχώνεστε για τα μικρά πράγματα.



1. Το άγχος του γάμου είναι πιο διαχειρίσιμο όταν ορίσετε ρεαλιστικές προσδοκίες


Αν είστε λίγο τελειομανής, ο σχεδιασμός του γάμου μπορεί να είναι μια δοκιμαστική στιγμή. Ίσως το γαμήλιο όραμά σας δεν ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας ή στις προσδοκίες σας. Ό,τι κι αν είναι, είναι σημαντικό να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας ότι η ημέρα του γάμου σας έχει να κάνει με τον εορτασμό της αγάπης σας ο ένας για τον άλλον. Αφήστε τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες και στοχεύστε στις υπέροχες στιγμές που θα ζήσετε.


2. Να ξέρετε ότι δεν μπορείτε να τους ευχαριστήσετε όλους


Δεν πειράζει αν δεν καλέσεις κάποιο συγγενή ή κάποιο τοξικό φίλο ή γνωστό της οικογένειας στον γάμο σου.

Η σκέψη της πρόσκλησης ενός προβληματικού μέλους της οικογένειας στο γάμο σας, σας προκαλεί επιπλέον άγχος; Αν αισθάνεστε πιεσμένη να προσκαλέσετε κάποιον που δεν θέλετε, θυμηθείτε ότι είναι η μέρα σας και είναι η δικιά σας μέρα. Είναι απολύτως εντάξει να αφήσετε ένα μέλος της οικογένειας εκτός λίστας καλεσμένων εάν αισθάνεστε ότι θα φέρουν ανεπιθύμητη ένταση την ημέρα αυτή.


3. Θυμηθείτε να φροντίσετε πρώτα τον εαυτό σας για να ελαχιστοποιήσετε το άγχος του γάμου σας


Αν αισθάνεστε άγχος πριν από το γάμο σας, κάντε ένα βήμα πίσω και θυμηθείτε ότι προορίζεται να είναι μια ευχάριστη εμπειρία. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να αφιερώσετε λίγο χρόνο από το σχεδιασμό του γάμου για να εστιάσετε στον εαυτό σας και την ψυχική σας ευημερία. Ίσως αυτό σημαίνει να πάτε για μια μεγάλη βόλτα, να κλείσετε ένα μάθημα γιόγκα, μια μέρα στο αγαπημένο σας spa, διαλογισμό ή να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με το σύντροφό σας. Διαλέξτε ό,τι σας ευχαριστεί και σας χαλαρώνει!!


15 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comentários


bottom of page