top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAntigoni

Pronovias – Νυφικά από Όνειρο!


Το 1922 ξεκίνησε στη Βαρκελώνη μια οικογενειακή επιχείρηση δημιουργώντας νυφικά με υλικά της εποχής, κυρίως τη δαντέλα και το μετάξι. Έτσι ξεκίνησε μια θαυμάσια πορεία και η οικογενειακή επιχείρηση έγινε οίκος νυφικών όπου μέχρι και σήμερα ντύνουν τα όνειρα της μέλλουσας νύφης.


Η Pronovias διατηρεί καταστήματα υψηλών προδιαγραφών σε Ελλάδα και Κύπρο. Μέσα από την τεράστια ποικιλία του κάθε νύφη μπορεί να βρει το νυφικό που έχει ονειρευτεί. Οι έμπειροι σύμβουλοι θα σε καθοδηγήσουν καθώς το πιο σημαντικό για την Pronovias είστε εσείς και ο γάμος σας!


Στο νέο μας άρθρο θα δεις διαφορετικά στυλ νυφικών από τα οποία μπορείς να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. Πάμε λοιπόν!


Στη Pronovias θα βρεις στυλ όπως το κλασσικό vintage, το μινιμαλιστικό για εσένα που προτιμάς κάτι απλό αλλά ταυτόχρονα σικ. Επίσης, θα βρεις boho νυφικά αν είσαι του εναλλακτικού, κομψά νυφικά αλλά και νυφικά στυλ πριγκίπισσας για να ζήσεις το δικό σου παραμύθι! Ακόμη και αν ο γάμος γίνει σε παραλία, μπορείς να βάλεις νυφικό παραλίας!


Η ποικιλία δεν σταματάει εδώ! Υπάρχουν κοντά νυφικά για εσένα που θέλεις να τολμήσεις το κάτι διαφορετικό και νυφικά γοργονέ ή εφαρμοστά αν επιθυμείς να τονίσεις περισσότερο τη θηλυκή σου πλευρά.


Τέλος, μπορείς να βρεις νυφικά με χρώμα όπως το ροζ ακόμα και plus size νυφικά.



Τηλ. ραντεβού: 21 0321 1111


53 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comentarios


bottom of page