top of page
  • Εικόνα συγγραφέαLiLi

LOVE IS LOVE

Έγινε ενημέρωση: 31 Μαρ 2021


wedding-gay

Στην Ευρώπη 9 χώρες επιτρέπουν τον πολιτικό γάμο ομόφυλων ζευγαριών, ( Βέλγιο, Δανία, Γαλλία, Ισλανδία, Ολλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σουηδία) ενώ 16 χώρες αναγνωρίζουν στα ομόφυλα ζευγάρια νομικά δικαιώματα μέσω συμφώνων συμβίωσης (Αυστρία, Φινλανδία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Λίχτενσταϊν, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ανδόρα, Τσεχία, Κροατία, Λουξεμβούργο, Σλοβενία, Κύπρος, Ιταλία και Ελλάδα).

Η ισότητα στον γάμο παγκοσμίως

Από το 2000 μέχρι σήμερα σε 22 συνολικά χώρες επιτρέπονται οι γάμοι μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου. Την αρχή έκανε το 2000 η Ολλανδία κι ακολούθησε το Βέλγιο, ο Καναδάς, η Ισπανία και αρκετές ακόμη.

Η Ιρλανδία είναι η πρώτη χώρα που το 2015 νομιμοποίησε τους gay γάμους με δημοψήφισμα και όχι με νόμο ή δικαστική απόφαση.

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε λοιπόν όλο και πιο συχνά να πραγματοποιούνται γάμοι ζευγαριών του ίδιου φύλου κάτι το οποίο μας χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στην αγάπη !


Και με αφορμή αυτουνού του γεγονός θα θέλαμε να σας δώσουμε tips για την στιγμή των ονείρων σας.


wedding-gay

THE PROPOSAL


Gay Grooms: Καλή ιδέα για πρόταση γάμου θα ήταν να δωρίσετε ένα κόσμημα το οποίο θα συμβολίζει την σχέση σας ή μπορείτε να προσφέρεται ένα ρολόι με χάραγμα στο πίσω μέρος την ημερομηνία της γνωριμίας σας.

Lesbian Brides: Όλες οι γυναίκες αγαπούν τα δαχτυλίδια και συγκεκριμένα τα κοσμήματα οπότε θα ήταν ότι καλύτερο να ανταλλάξετε δαχτυλίδια με συμβολισμό.


DRESS CODE


Gay Grooms: Πάντα οι επιλογές που κάνουμε στα ρούχα είναι αυτές που μας χαρίζουν την αυτοπεποίθηση, οπότε ένα κουστούμι σε ίδια γραμμή αλλά διαφορετική απόχρωση θα ήταν ‘’must’’ .

Lesbian Brides: Εννοείτε ότι δεν υπάρχει περιορισμός αλλά μια καλή hot πρόταση θα ήταν μια λευκή και αντίστοιχα μαύρη ολόσωμη φόρμα.





INVITATIONS


Gay Grooms-Lesbian Brides:

Ένα ωραίο προσκλητήριο πρέπει πάντα να δίνει προσωπικό χαρακτήρα, οπότε το save-the-date να έχει ασπρόμαυρη φωτογραφία σας θα έδειχνε την πραγματική αγάπη σας.



Gay Grooms-Lesbian Brides:

Θα ήταν πολύ ρομαντικό να κρατήσετε κάποιες γαμήλιες παραδόσεις όπως το πέταγμα της ανθοδέσμης ή το γράψιμο των ονομάτων των single φίλων σας. Ο σκοπός μιας τελετής γάμου είναι να δώσει το μήνυμα της ΑΓΑΠΗΣ οπότε σε αυτήν την στιγμή της ζωής μας το μόνο που έχουμε είναι να είμαστε ο εαυτός μας και να το απολαύσουμε.






62 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comentários


bottom of page