top of page
  • Εικόνα συγγραφέαVictoria

5 ελληνικοί προορισμοί για ταξίδι του μέλιτος… μετά την καραντίνα!

Έγινε ενημέρωση: 29 Μαρ 2021


honeymoon-mydreamfulwedding

Το γαμήλιο ταξίδι, είτε πρόκειται για βδομάδα είτε για μήνα του μέλιτος, οφείλει να είναι ξεχωριστό, οφείλει να έχει όλα εκείνα τα απαραίτητα συστατικά που θα το κάνουν παραμυθένιο, ονειρικό και αξέχαστο! Αν είστε λοιπόν, πρόσφατα παντρεμένοι που δεν προλάβατε όμως να πραγματοποιήσετε το ταξίδι του μέλιτος που τόσο θέλατε λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, αυτό το άρθρο σας αφορά. 5 ονειρικοί οικονομικοί προορισμοί για το δικό σας μοναδικό ταξίδι του μέλιτος!


ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ





Μα φυσικά η πανέμορφη Σαντορίνη! Κλασική αξία στους προορισμούς νεονύμφων, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στον κόσμο! Από τους ομορφότερους προορισμούς συνδυάζοντας την ιδιαίτερη Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με της μοναδικής ομορφιάς άγριο τοπίο. Θα βρείτε αυτό ακριβώς που επιθυμείτε, χαλάρωση και ηρεμία με θέα το Αιγαίο και το εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα στην Οία!



ΜΗΛΟΣ



Ένα από τα πιο φιλόξενα και γοητευτικά νησιά της χώρας για τους μελλόνυμφους! Μια υπέροχη επιλογή που συνδυάζει το οικείο και το ρομαντικό σκηνικό με το ειδυλλιακό τοπίο και τις γευστικές απολαύσεις, δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα για μια παραμυθένια διαμονή για νεόνυμφους!


ΚΡΗΤΗ




Τι να πρωτοπεί κανείς για το νησί αυτό που θα σας κλέψει την καρδιά από την πρώτη στιγμή;; Η Κρήτη θεωρείται ένας από τους ιδανικότερους γαμήλιους προορισμούς στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως λόγω του ξεχωριστού ρομαντικού παλμού της και της ερωτικής της ατμόσφαιρας. Από τις μεγάλες παραλίες με τα γαλαζοπράσινα νερά της μέχρι τα φημισμένα τους πιάτα που έχουν κάθε λόγο να παινεύονται.



ΠΑΡΟΣ




Αποτελεί σίγουρα ένα σημείο αναφοράς! Η ρομαντική ατμόσφαιρα, το κυκλαδίτικο άρωμα, τα πανέμορφα αξιοθέατα και το καλό φαγητό συνθέτουν όλα αυτά που χρειάζεστε για έναν μοναδικό μήνα του μέλιτος!



ΝΑΥΠΛΙΟ



Ένας ακόμα ρομαντικός και ειδυλλιακός γαμήλιος προορισμός σε μία από τις πιο ιστορικές πόλεις της Ελλάδος! Ένα πραγματικά υπέροχο μέρος που αποτελεί πόλο έλξης για πολλά ζευγάρια. Η μαγεία και η γοητεία αυτής της μικρής πόλης θα αποτυπωθούν για πάντα στο μυαλό σας. Η διατηρητέα αρχιτεκτονική φυσιογνωμία, τα ενδιαφέροντα ήθη και έθιμα και το απέραντο γαλάζιο της αναπλιώτικης θάλασσας συνθέτουν το ιδανικό μέρος που έχει να θυμάται ένα ζευγάρι από το ξεκίνημα της ζωής του!




67 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page