top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAntigoni

Bridal Dresses by Galia Lahav


Για περισσότερα από 30 χρόνια η Galia Lahav έχει καθιερωθεί σαν σχεδιάστρια νυφικών και υψηλής ραπτικής. Τα έργα της είναι συνώνυμα της πολυτέλειας και του στυλ και κάθε νυφικό της είναι μοναδικό. Έχει καταφέρει να παντρέψει ένα σύγχρονο σχέδιο με vintage υλικά. Η Galia Lahav με καταγωγή από τη Ρωσία τον Ιανουάριο του 2017 παρουσίασε τα έργα της στην επίσημη εβδομάδα μόδας του Παρισιού. Η Galia Lahav ίδρυσε την ομώνυμη εταιρεία το 1984 στο Τελ Αβίβ.


Από το 2019 η εταιρία Galia Lahav εκπροσωπείται από 70 καταστήματα σε 40 χώρες.

Η Beyoncé φορούσε νυφικό της Galia Lahav για να ανανεώσει τους όρκους της με τον Jay-Z. Διάβασε περισσότερα: Ανανέωση όρκων γάμου: Γιατί θα ήταν υπέροχο να πείτε το «δέχομαι» ξανά!

You can view the concert

Οι Katy Perry, Jennifer Lopez και Christina Aguilera είναι μερικές από τις διάσημες που έχουν εμφανιστεί με φορέματα από τον οίκο μόδας Galia Lahav.


Οι κολεξιόν της Galia Lahav αποτελούνται από διαφορετικά στυλ νυφικών με ένα όμως κοινό στοιχείο. Αυτό δεν είναι άλλο από το ιδιαίτερο γούστο και τις υψηλές απαιτήσεις.

Πολυτελή υφάσματα, γαλλικές δαντέλες, vintage υλικά και ρομαντικές δημιουργίες στολίζουν τη συλλογή των νυφικών της Galia Lahav.

Ο τρόπος με τον οποίο μια νύφη κινείται στο φόρεμά της καθώς περιστρέφεται γύρω από την πίστα είναι αξέχαστος. Είναι η στιγμή της να εκφράσει την ευτυχία και τον ενθουσιασμό της. Η νυφική ​​συλλογή Dancing Queen FW 2021 εμπνεύστηκε από αυτήν την ελευθερία έκφρασης μέσω του χορού και της κίνησης. Το όνομά του από το τραγούδι "Dancing Queen" του ABBA από τη Mamma Mia!

Δείτε τη Bridal συλλογή 2021 "Dancing Queen" και διαλέξτε ότι σας εκφράζει!



Τα νυφικά της σχεδιάστριας Galia Lahav μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα

B BOUTIQUE σε Ελλάδα και Κύπρο στις παρακάτω διευθύνσεις

Στο κέντρο της Αθήνας, Ερμού 8 & 8ο όροφο. T: +30 210 32 27 760

Λεμεσός - Κύπρος Λεωφ. Μακαρίου III 168 & 4ο όροφος. T: +357 25 87 76 00


Και φυσικά online στο επίσημο site


Διάβασε περισσότερα: Premium Handmade Shoes By Kotsonas Bridal look by Mi-Ro


46 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page