top of page

3+ Σύγχρονα και οικονομικά ενθύμια μαζί με μπομπονιέρες!

Τα κουφέτα θα είναι πάντα μια δημοφιλής και σημαντική επιλογή για την παραδοσιακή μπομπονιέρα γάμου. Πολλά ζευγάρια όμως σκέφτονται να πρωτοτυπήσουν και να

διαλέξουν ένα μικρό ενθύμιο σαν δωράκι για να το δώσουν στους καλεσμένους τους μαζί με τις μπομπονιέρες τους ως ένδειξη της εκτίμησής τους.


Το blog μας My Dreamful Wedding έχει συγκεντρώσει 3+ σύγχρονα και οικονομικά ενθύμια για να προσφέρετε μαζί με τις μπομπονιέρες την ημέρα του γάμου σας!


Αφιερώστε λίγο χρόνο και πολύ αγάπη για να δημιουργήσετε τα μικρά σας δωράκια. Θα δώσουν μεγάλη χαρά στους καλεσμένους σας και σίγουρα θα το εκτιμήσουν! Τώρα, η δημιουργικότητα και η καινοτομία παίζουν σημαντικό ρόλο στο γαμήλιο παιχνίδι!


μπισκότα-μπομπονιέρες

1) Σπιτικά μπισκότα με τα αρχικά του ονόματός σας

Γιατί σε ποιον δεν αρέσουν τα κεράσματα! Αυτά τα ξεχωριστά σπιτικά μπισκότα με σχήμα καρδιάς, με τα αρχικά σας ή το λογότυπο της αρεσκείας σας θα είναι μια νόστιμη απόλαυση για την ξεχωριστή σας μέρα. Εσείς ή ο ζαχαροπλάστης σας μπορείτε να τα φτιάξετε εύκολα ώστε να ταιριάξουν με το θέμα και τα χρώματα του γάμου σας. Επίσης, μπορείτε να ελέγξετε και το διατροφικό μενού τους ώστε οι επιλογές σας να περιλαμβάνουν καλεσμένους που είναι χορτοφάγοι ή άλλους που επιθυμούν γεύσεις χωρίς γλουτένη. Οι επιλογές είναι πολλές!



2) Μακαρόν


Ένα δωράκι που σχεδόν όλοι μπορούν να απολαύσουν! Βασικά, όλοι! Τα μακαρόν γάμου είναι ένα πραγματικά χαριτωμένο (και νόστιμο) δώρο όταν συνδυάζεται με ένα χαριτωμένο κουτί. Ένα όμορφο κουτάκι το οποίο μπορούν να το χρησιμοποιήσουν οι καλεσμένοι σας αφού γευτούν το γλυκάκι. Σκεφτείτε να διακοσμεί το χώρο τους με ένα κεράκι ρεσώ στο εσωτερικό του;



3) Το δικό σας κοκτέιλ / χειροποίητο λικέρ


Σε εσάς που σας αρέσουν τα διαφορετικά, πρωτότυπα κοκτέιλ ή τα λικέρ από δικά σας προϊόντα μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας ποτό που σας αντιπροσωπεύει σαν ζευγάρι. Επιλέξτε ένα ωραίο μικρό vintage μπουκαλάκι και συνδυάστε το με ένα αυτοκόλλητο όπου θα αναγράφει τα αρχικά σας ή τα ονόματά σας, την ημερομηνία του γάμου σας αλλά και το όνομα του κοκτέιλ ή του λικέρ.




Άλλες μοναδικές μπομπονιέρες γάμου περιλαμβάνουν:

• Κεριά σόγιας σε γυάλινο ποτήρι

• Στολισμένα σαπούνια μέσα σε τούλι ή όμορφα κουτάκια


Χρειάζεστε βοήθεια για την οργάνωση της ημέρας του γάμου σας; Επικοινωνήστε με το My Dreamful Wedding και θα σας φέρουμε σε επαφή με τους ανθρώπους που χρειάζεστε για να σας βοηθήσουν!!!


70 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page