top of page

10 αγαπημένα hashtag "γάμου"

Έγινε ενημέρωση: 23 Απρ 2021


hashtag-γάμου

Αν σχεδιάζετε γάμο, η έμπνευση αφθονεί ειδικά στο Instagram, όπου μπορείτε να βρείτε εκατομμύρια φωτογραφίες που σχετίζονται με γάμους. Το κόλπο, ωστόσο, είναι να τα βρείτε μεταξύ των 52 εκατομμυρίων εικόνων που μεταφορτώνονται στο Instagram κάθε μέρα. Είναι σαν να βρίσκεις βελόνα στα άχυρα! Η λύση, φυσικά, είναι hashtags που θα σας βοηθήσουν να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Αλλά ποια hashtag να χρησιμοποιήσετε; Το team του My Dreamful Wedding σας δίνει ιδέες από 10 πιο δημοφιλή hashtag γάμου μαζί με μερικά από τα αγαπημένα μας.


Με περισσότερες από 71 εκατομμύρια φωτογραφίες με ετικέτα #wedding στο Instagram και πολλά εκατομμύρια περισσότερες στο Twitter, το Facebook και το Pinterest, #wedding είναι εύκολα το πιο δημοφιλές. Είναι επίσης το πιο προφανές, οπότε είναι επίσης ένα κομμάτι ενός catch-all hashtag που καλύπτει τα πάντα, από φωτογραφίες γάμου μεμονωμένων ζευγαριών, αποσπάσματα και ακόμη και φωτογραφίες αρραβώνων.


Ψάχνετε τρόπους για να ξεχωρίσετε οι φωτογραφίες του γάμου σας από όλων των άλλων; Το hashtag #weddingphotography είναι μια λαμπρή βιτρίνα για το πώς άλλα ζευγάρια αποτυπώνουν την ημέρα του γάμου τους. Θα δείτε πολλές προβλέψιμες λήψεις, αλλά και πολλές ή πραγματικά δημιουργικές και ευφάνταστες φωτογραφίες που μπορεί να μην έχετε σκεφτεί ποτέ και ακόμα κι αν δεν το κάνετε, θα χαθείτε κοιτάζοντας την όμορφη φωτογραφία γάμου σας καθώς κρυφοκοιτάτε στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τόσων πολλών ανθρώπων.





Αυτά τα δύο είναι από τα αγαπημένα μας hashtag γάμου επειδή μπορούμε (και κάνουμε) να περάσουμε ώρες ψαρεύοντας μέσα από αυτό. Θα βρείτε και έμπνευση για νυφικό από όλο τον κόσμο και σε κάθε στυλ, μέγεθος και χρώμα που μπορείτε να φανταστείτε. Θα ανοίξει τους ορίζοντές σας σε αυτό που φορούν οι πραγματικές νύφες τις ημέρες του γάμου τους και ίσως ακόμη και να σας βοηθήσει να βρείτε το φόρεμα των ονείρων σας! #weddinginspo

Αυτό το hashtag θα βοηθήσει επίσης να εμπνεύσει, αλλά με διαφορετικό τρόπο επειδή είναι πολύ ευρύτερο από το #weddingdress ή #weddinggown hashtags. Οι νύφες που χρησιμοποιούν αυτό το hashtag τείνουν να μοιράζονται φωτογραφίες των νεότερων προϊόντων και ιδεών τους, ώστε να έχετε μια καλή ιδέα για όλα τα διασκεδαστικά, νέα και, μερικές φορές, offbeat, πράγματα που κάνουν άλλα ζευγάρια την ημέρα του γάμου τους.


Δεν χρειάζεται να είσαι ο Αϊνστάιν για να ξέρετε τι σημαίνει αυτό το hashtag. Είναι όλα σχετικά με την νύφη και ο κόσμος "νύφη" είναι τόσο διεθνής που θα βρείτε μια εκπληκτική 19 εκατομμύρια εικόνες ετικέτα με αυτόν τον δημοφιλή όρο. Επειδή η λέξη "νύφη" χρησιμοποιείται σε τόσες πολλές γλώσσες θα δείτε πολλές νύφες από όλο τον κόσμο να τη χρησιμοποιούν για να μοιραστούν τις πολύτιμες γαμήλιες φωτογραφίες τους με τον κόσμο.

hashtag-γάμου

Αυτό δεν είναι ένα από τα πιο συχνά επισκέψιμα hashtags, αλλά είναι ένα από τα πιο όμορφα. Πρόκειται για ζευγάρια που είναι ευτυχισμένα παντρεμένα και παρόλο που πολλές από τις φωτογραφίες λαμβάνονται κατά τη διάρκεια της ημέρας του γάμου ενός ζευγαριού, πολλές λαμβάνονται πολύ αργότερα κατά τη διάρκεια ήσυχων, ευτυχισμένων και πολύ ιδιωτικών στιγμών μετα-γαμήλιας ευτυχίας.

Ένα άλλο βαρύ γαμήλιο hashtag έμπνευση #weddingstyle έχει μια πραγματικά διεθνή γεύση γι 'αυτό. Δεν θα δείτε μόνο τον ίδιο τύπο νύφης ή το ίδιο συμβατικό στυλ γάμου αν ψαρέψετε αυτό το hashtag. Αναμείνετε νύφες και γαμπρούς αθλητικά ρούχα και μαλλιά από κάθε στυλ που μπορείτε να φανταστείτε. Υπάρχουν πεντανόστιμες τούρτες, ωραίες πόζες, υπέροχες πρώτες φωτογραφίες χορού και πολλά στυλ γάμου.


Όπως υποδηλώνει το hashtag, αυτό έχει να κάνει με τη διασκέδαση του γάμου, τη διασκέδαση! Αναμείνετε να δείτε πολλά αστεία πρόσωπα, αστείες πόζες και αστείες στιγμές που όλα αιχμαλωτίστηκαν και μοιράστηκαν για να τα δει ο κόσμος. Φυσικά, η ιδέα του καθενός για τη «διασκέδαση» είναι διαφορετική, όπως και η ιδέα του καθενός για το «αστείο», αλλά σίγουρα αξίζει να ρίξετε μια ματιά, έστω και μόνο για ιδέες διασκέδασης και μερικές φορές ανόητα πράγματα που πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια του μυστηρίου και της δεξίωσης σας.

hashtag-γάμου

Για μια διαφορετική οπτική γωνία, #marryingmybestfriend θα σας δώσει σοβαρή αίσθηση γάμου. Είναι βασικά όπου θα βρείτε πολλές αγαπημένες φωτογραφίες πρόσφατα αρραβωνιασμένων και νιόπαντρων ζευγαριών που απλά αράζουν και είναι χαριτωμένα και άνετα μαζί.

Αυτό που αγαπάμε σε αυτό το hashtag είναι ότι παίρνετε μια πραγματική ματιά στην ημέρα του γάμου κάποιου, την πραγματική ημέρα, όχι το προβάδισμα, όχι τα εξαρτήματα, όχι την κρυφή ματιά στις προσκλήσεις γάμου, το φόρεμα ή την τούρτα. Πρόκειται για τη μεγάλη μέρα και τίποτα άλλο. Είναι επίσης συνήθως για τις μεγαλύτερες στιγμές μιας ημέρας γάμου, οπότε αυτό είναι ένα hashtag που είναι γεμάτο με φωτογραφίες εγγυημένα για να κάνει τα μάτια σας να χαμογελούν και η καρδιά σας να φτερουγίζει.

hashtag-γάμου

454 Προβολές1 Σχόλιο

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

1 Comment


Favour Mbonu
Favour Mbonu
Jul 18, 2023

https://favianphotography.com.au/2023/07/18/the-perfect-playlist-best-wedding-songs-to-add-to-your-wedding-day/❤️

Like
bottom of page