top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAntigoni

Μήνας του μέλιτος τα Χριστούγεννα? Oι 10 πιο τοπ προορισμοί!

Έγινε ενημέρωση: 28 Ιαν 2021


Κρύο, καιρός για δύο! Έτσι δεν λένε? Εάν αποφασίσετε να πάτε μήνα του μέλιτος την περίοδο των Χριστουγέννων έχουμε συγκεντρώσει για εσάς σε αυτό το άρθρο τους ωραιότερους και τους πιο ρομαντικούς προορισμούς τόσο για την Ελλάδα όσο και για το εξωτερικό. Χειμωνιάτικος καιρός, Χριστουγεννιάτικοι στολισμοί, τζάκι, ζεστοί καφέδες και ροφήματα, extreme sports στα χιόνια αποτελούν τον απόλυτο μήνα του μέλιτος. Ρίξτε μία ματιά στο νέο άρθρο για να εμπνευστείτε και να οργανώσετε το ταξίδι σας!




  • Παλαιός Άγιος Αθανάσιος Καϊμακτσαλάν - Λουτρά Πόζαρ

Ένα από τα πιο όμορφα και γραφικά μέρη της Ελλάδας είναι ο παλαιός Άγιος Αθανάσιος. Ιδανικός προορισμός για ζευγάρια που θέλουν να περάσουν το μήνα του μέλιτος, καθώς θα σας χαρίσει χουχουλιάρικες στιγμές δίπλα στο τζάκι χαζεύοντας το χιόνι.


Προτεινόμενη Διαμονή: - Rouga Mountain Boutique Suites and Spa - Hotel Kaimak Inn Spa & Resort


  • Πήλιο - Πορταριά - Μακρυνίτσα

Το Πήλιο αξίζει να το επισκεφτεί κανείς και χειμώνα και καλοκαίρι και είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας. Για εξορμήσεις μπορείτε να επισκεφτείτε τη Μακρυνίτσα και την Πορταριά και να είστε σίγουροι θα σας αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις.


Προτεινόμενη Διαμονή: Selina Centavrus Pelion


  • Ζαγοροχώρια

Θα σας κόψουν την ανάσα. Άγρια ομορφιά και η φύση σε όλο της το μεγαλείο ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια σας. Αν είστε φυσιολάτρης να προτιμήσετε τα Ζαγοροχώρια και πάμε στοίχημα ότι θα τα ξανά επισκεφτείτε!

Εξερευνήστε: Ζαγοροχώρια-tripadvisor

Προτεινόμενη Διαμονή: Αρχοντικό Διλόφου


  • Λίμνη Πλαστήρα - Ελάτη - Περτούλι

Για το χειμώνα είναι η τέλεια επιλογή για ζευγάρια. Η ένωση με τη φύση και η ομορφιά της περιοχής θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές παράλληλα με γαλήνη και χαλάρωση.

Προτεινόμενη Διαμονή: Montanema Handmade Village


  • Παλαιός Παντελεήμονας

Ένας πρωτότυπος προορισμός για ένα νέο ζευγάρι είναι ο Παλαιός Παντελεήμονας Πιερίας που βρίσκεται στον Όλυμπο. Ένας άκρως παραδοσιακός και γραφικός οικισμός μέσα στη φύση σας περιμένει για να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης. Είναι γεμάτο με χουχουλιάρικα καφέ, ρομαντικούς ξενώνες και παραδοσιακά ταβερνάκια για να αγαπηθείτε ακόμη περισσότερο!


Προτεινόμενη Διαμονή: Feggaropetra Inn

Και για όσους θέλουν οπωσδήποτε να μπουν σε αεροπλάνο και να ταξιδέψουν στο εξωτερικό δείτε τα παρακάτω!

  • Σάλτσμπουργκ, Αυστρία

Μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Ευρώπης. Ο ποταμός Salzach, τα κάστρα, το φαγητό όλα αυτά την καθιστούν ιδανική επιλογή και άκρως ρομαντική για μήνα του μέλιτος.

Εξερευνήστε: Σάλτσμπουργκ-tripadvisor Προτεινόμενη Διαμονή: - Hotel & Villa Auersperg


  • Πράγα, Τσεχία

Η Παγωμένη αλλά και γραφική Πράγα αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για ζευγάρια. Ειδικά αν είστε λάτρεις του καλού φαγητού αποτελεί για εσάς την καλύτερη επιλογή.

Εξερευνήστε: Πράγα-Τσεχία-tripadvisor Προτεινόμενη Διαμονή: Hotel in Prague - Century Old Town Prague


  • Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

Τι να πρωτοπούμε για τη Νέα Υόρκη? Αξίζει να την προτιμήσετε κατά τη διάρκεια του χειμώνα, καθώς το χιονισμένο τοπίο θα σας χαρίσει ρομαντικές στιγμές με το άλλο σας μισό.


Εξερευνήστε: Νέα Υόρκη-tripadvisor

Προτεινόμενη Διαμονή: - The Evelyn - Archer Hotel New York


  • Παρίσι, Γαλλία

Το Παρίσι δεν θα μπορούσε να λείπει ποτέ από μία τέτοια λίστα. Η πόλη του φωτός είναι και θα είναι πάντα στην κορυφή των προτιμήσεων των ζευγαριών για το μήνα του μέλιτος τους.


Εξερευνήστε: Παρίσι-tripadvisor

Προτεινόμενη Διανομή: - Hotel Rose Bourbon - Hotel Ekta


  • Ροβανιέμι, Φινλανδία

Το χωριό του Άη Βασίλη είναι μία μοναδική επιλογή για φρεσκοπαντρεμένα ζευγάρια. Όλα μοιάζουν παραμυθένια σε αυτό το μέρος και είναι σίγουρα ένα ταξίδι που θα το θυμάστε για πάντα!

Εξερευνήστε: Ροβανιέμι-tripadvisor

Προτεινόμενη Διανομή: - Lapland Hotels Sky Ounasvaara - Santa Claus Holiday Village



photos taken from Tripadvisor

38 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comentários


bottom of page