top of page

Γάμος, το Πάσχα;


γάμος-Πάσχα

Το Πάσχα είναι μια εποχή αγάπης, περισυλλογής και παραμονής με την οικογένεια και αυτούς που αγαπάτε.

Φέτος δεν ξέρουμε ακόμα κατά πόσο θα γίνουν γάμοι μιας και που οι γιορτές πλησιάζουν και είμαστε ακόμα σε lock down. Αλλά επειδή η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία αλλά και επειδή το επόμενο Πάσχα είναι κοντά (22 Απριλίου 2022) εμείς σου έχουμε μερικές προτάσεις ...

Παρά το γεγονός ότι δεν επιτρέπεται ο θρησκευτικός γάμος από την Παρασκευή της Τυρινής, δηλαδή από την Παρασκευή πριν την Καθαρά Δευτέρα, μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα, λόγω της νηστείας της Σαρακοστής, μπορείτε να επιλέξετε την ημέρα του γάμους σας πριν ή μετά αυτών των ημερών.


Έτσι, αν σκέφτεστε να οργανώσετε ένα γάμο γύρω στο Πάσχα (πριν ή μετά), η ομάδα του My Dreamful Wedding σας προτείνει κάποιους λεπτούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ενσωματώσετε την εποχή στη μεγάλη σας μέρα. Αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτές τις ημέρες!



γάμος-Πάσχα

Παστέλ χρώματα


Οι ημέρες του Πάσχα είναι πάντα μια ανοιξιάτικη γιορτή. Έτσι, η ενσωμάτωση ορισμένων παστέλ χρωμάτων στο γάμο σας μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φέρετε το θέμα όσο πιο κοντά σε εσάς. Φωτεινά και ανοιξιάτικα χρώματα όπως παστέλ κίτρινα, ροζ, μπλε και πράσινα είναι ένας υπέροχος τρόπος για να φέρετε την εποχή στον γάμο σας. Μπορείτε να επιλέξετε αυτά τα χρώματα στη διακόσμηση, τις προσκλήσεις ή ακόμα και να είναι τα χρώματα στο γαμήλιο πάρτι σας.

Επιλέξτε δύο χρώματα χαρακτηριστικών γνωρισμάτων για να τα χρησιμοποιήσετε ως κύριο σχέδιό σας και χρησιμοποιήστε τα για τις προσκλήσεις σας ή στα φορέματα των παράνυμφων. Τα λουλούδια, ο στολισμός ή ακόμα και τα επιδόρπια (μμμ!) μπορούν να διακοσμηθούν με παρεμφερές αποχρώσεις. Η χρήση του λευκού για την εξισορρόπηση των παστέλ χρωμάτων θα δώσει επίσης στο χρωματικό σας σχήμα περισσότερο χώρο και θα τα δέσει όλα μαζί, δίνοντάς σας μια υπέροχη παστέλ υπερβολή!


γάμος-Πάσχα

Πολλά λουλούδια


Το Πάσχα έχει να κάνει με την Ανάσταση και τη Γέννηση, οπότε έχοντας πολλά φυσικά στοιχεία, ιδιαίτερα λουλούδια, θα συνδεθεί καλά με το θέμα σας. Αντί να πάτε στην πράσινη τάση των λουλουδιών σε ένα γάμο, επιλέξτε μεγάλα άνθη και φωτεινά χρώματα όταν πρόκειται για τα λουλούδια σας. Μπορείτε να επιλέξετε ένα floral κρεμαστό χαρακτηριστικό ή έναν εκπληκτικό τοίχο λουλουδιών για να απολαύσουν οι επισκέπτες σας όταν πρόκειται για την ώρα της φωτογραφίας.

Ό,τι κι αν είναι, η εστίαση στα άνθη σας θα προσθέσει σε αυτή την ανοιξιάτικη αίσθηση για τη μεγάλη σας μέρα. Οι αγαπημένες μας επιλογές για λουλούδια που είναι στην εποχή τους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου περιλαμβάνουν τριαντάφυλλα, πρωτέα, ίριδες και φυσικά μαργαρίτες.






γάμος-Πάσχα

Αυγό μπομπονιέρα


Δώστε στους καλεσμένους σας το δώρο του Πάσχα με μερικά χαριτωμένα σοκολατένια πασχαλινά αυγουλάκια! Το φαγητό εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για bomboniere, και οι σοκολάτες είναι επίσης αγαπημένες, έτσι τα πασχαλινά αυγά δεν θα είναι πολύ μακριά από το βασίλειο του γάμου. Επιπλέον, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τα διακοσμήσετε με χαριτωμένο τρόπο, είτε σε τσάντες, καλάθια και κορδέλες ή ένα στολισμένο βάζο. Την ιδέα αυτή σας την προτείνουμε σίγουρα μετά το Πάσχα. Θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη για τους καλεσμένους σας.


Μεταξωτές κορδέλες


Υπάρχουν πάντα πολλές κορδέλες όταν πρόκειται για το Πάσχα. Από μια μεταξωτή παστέλ κορδέλα που φέρνει την ανθοδέσμη ο μέλλον σύζυγος σας, επιλέξτε μαζί ή κορδέλες στα μαλλιά των παρανύμφων σας. Είναι οι μικρότερες λεπτομέρειες που μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν για να είστε μέσα στο πασχαλινό θέμα, οπότε αν επιλέξετε ένα στυλ κορδέλας, στη συνέχεια, φτιάξτε με αυτή τη δημιουργία σε όλο το θέμα και το συνδυασμό χρωμάτων. Σας συνιστούμε επίσης. να πάτε για μια πιο συμπαγή κορδέλα, όπως μετάξι, αντί για κάτι διαφανές.


γάμος-Πάσχα

Διακοσμητικά καλάθια


Είτε έχετε έναν κλασικό είτε ρουστίκ γάμο, όλα τα στυλ καλαθιών θα συνδυαστούν τέλεια με το γάμο σας, προσθέτοντας παράλληλα αυτή την πινελιά του Πάσχα. Μπορείτε να επιλέξετε ένα μεγαλύτερο, vintage ή να δώσετε στις παράνυμφους ή παρανυμφάκια σας να κρατούν καλάθια με κορδέλες και φωτεινά λουλούδια για ένα πιο παραδοσιακό στυλ. Παίξτε με όλα τα είδη καλαθιών. Μην φοβάστε να διαλέξετε το στυλ που ταιριάζει καλύτερα στην ημέρα σας και να δημιουργείσετε μέσα από διαφορετικές επιλογές για το πώς να τα διαμορφώσετε στο χώρο σας.



80 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comentarios


bottom of page