top of page
  • Εικόνα συγγραφέαNineta

Νυφικά εσώρουχα από την SUC

Κεφάλαιο νυφικά εσώρουχα ! Tα εσώρουχά σου την ημέρα του γάμου σου είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα ίσως και το δεύτερο σημαντικότερο μετά το νυφικό σου φόρεμα.

Ξεκινάμε από την ώρα που ετοιμάζεσαι να ντυθείς νύφη ! Μην μου πεις πως θες την ώρα που βάφεσαι ή χτενίζεσαι την μεγάλη ημέρα , να φοράς τις ροζ πιτζαμούλες σου με το αγαπημένο σου αρκουδάκι ! ΟΧΙ και πάλι ΟΧΙ. Πας για νύφη, όχι για να δεις στον καναπέ τον τελικό του Survivor !

Θα βάλεις το ωραίο σου το σατέν νυχτικό και φυσικά μια ωραία σατέν ρόμπα. Το λευκό είναι ωραίο αλλά μπορείς να διαλέψεις και άλλες αποχρώσεις όπως απαλό ροζ ή μπεζ.


Φυσικά τα σουτιέν θα πρέπει να είναι διαλεγμένα μέρες πριν την τελική πρόβα του γάμου.Τα στράπλες και τα πολυμορφικά σουτιέν με πολλούς τρόπους δεσίματος είναι συνήθως οι καλύτερες λύσεις.Δεν το προτιμάμε αν έχουμε μεγάλο στήθος ! Όταν η πλάτη του φορέματος είναι πολύ ανοιχτή, συνιστάται σουτιέν που στέκεται με αυτοκόλλητο τρόπο, πχ. σουτιέν από σιλικόνη.

Φυσικά μπορείτε να βάλετε και κορσεδάκι που κολακεύει στο χρώμα του δέρματος. Επίσης ένα λευκό δαντελένιο εσώρουχο είναι must και ιδανικά αυτό που καλύπτει την κοιλίτσα.



Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ένα από τα ωραιότερα ελληνικά online shop εσωρούχων το SUC, το οποίο έχει να σου προτείνει πολλά σχέδια σε απίστευτες τιμές. Επίσης η εξυπηρέτηση είναι φοβερή και αν κάνεις εγγραφή στο newsletter τους αποκτάς έκπτωση για την πρώτη σου αγορά.


Περισσότερα online στην σελίδα του SUC





93 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comentários


bottom of page