top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAntigoni

Alternative Bridal Shoes!


Όταν ακούς για νυφικά παπούτσια, ο νους σου πάει σε ψηλοτάκουνα και σε σικάτα πέδιλα. Πολύ σωστά! Είναι σίγουρα αξεπέραστη αξία, όμως τι κάνεις αν αναζητάς μια πιο εναλλακτική και άνετη επιλογή;

Όποιο στιλ και να έχεις διαλέξει για το γάμο σου μπορείς πάντα να βρεις κομψά παπούτσια που θα ταιριάζουν γάντι με το νυφικό σου από ροκ σταράκια, μπότες, φλοράλ σνίκερς μέχρι και φλατ πέδιλα.

Σε αυτό το άρθρο θα θέλεις να τα φορέσεις όλα!



All Star Converse

Τα κλασσικά σούπερ άνετα και αγαπημένα σου σταράκια της Converse δεν μπορούν να φορεθούν μόνο σε ένα καθημερινό ντύσιμο αλλά μπορούν να φορεθούν και σε μια μοναδική περίσταση όπως ο γάμος! Την αρχή την έκαναν οι γαμπροί που ήθελαν πιο άνετο και χαλαρό στυλ, όμως τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο κάνουν την εμφάνισή τους στις γυναίκες. Μπορείς να διαλέξεις ένα ζευγάρι σε λευκό χρώμα και αντικατέστησε τα κορδόνια με σατέν κορδέλα ή απλά φόρεσε τα αγαπημένα σου σταράκια γράφοντας πάνω την ημερομηνία του γάμου σου!



Μπότες

These boots are made for… your wedding day! Για εκείνες τις πιο extreme περιπτώσεις που θέλεις να πρωτοτυπήσεις σου προτείνουμε τις μπότες για bridal shoes. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε rock-punk μπότες , cowboy μπότες για boho style ακόμα και μπότες της εταιρίας UGG. Όποια και να διαλέξεις μη ξεχάσεις να τις διακοσμήσεις με glitter, στρας και κορδέλες.


Bridal Sneakers


Εάν τα επιλέξεις θα μπορείς να χορεύεις ασταμάτητα όλη τη νύχτα, εκτός από την άνεση που χαρίζουν έχουν μια ιδιαίτερη αισθητική και δεν θα περάσουν απαρατήρητα. Η ποικιλία είναι μεγάλη, μπορείς να διαλέξεις από floral sneakers, sneakers φτιαγμένα από δαντέλες και σατέν υφάσματα, ακόμα και λαμπερά γεμάτα χρυσόσκονη και πέρλες. Επιβάλλεται να αντικαταστήσεις τα κλασσικά κορδόνια με κορδέλες και τα χρώματα που ταιριάζουν είναι απαλό ροζ, σομόν, nude, εκρού.

Φλατ πέδιλα


Είναι η ιδανική λύση αν θες να είσαι κομψή και άνετη όλο το βράδυ. Τα φλατ νυφικά πέδιλα ταιριάζουν γάντι με όποιο νυφικό και να διαλέξεις και να είσαι σίγουρη ότι θα τα ξαναφορέσεις. Η λίστα με τα φλατ πέδιλα δεν εξαντλείται ποτέ! Πέδιλα με στρας, με χρυσές και μεταλιζέ λεπτομέρειες, πέδιλα με δαντέλα, πέρλες και φιόγκους.


Ας αρχίσουν οι χοροί !

Σε οποιοδήποτε μαγαζί της περιοχής σου μπορείς να βρεις το ζευγάρι που σου αρέσει για την ημέρα του γάμου σου. Στα ακόλουθα μαγαζιά μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία alternative bridal shoes




Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page