top of page

Οι εκφράσεις γάμου, που θέλοντας και μη, γνωρίζουν όλα τα ζευγάρια το 2021.


γάμος-κόβιντ

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, προσθέσαμε νέες λέξεις στο καθημερινό λεξιλόγιό μας: ▶ Zoom, ▶ COVID-19, ▶ Κοινωνική Αποστασιοποίηση, ▶ Απολυμαντικό Χεριών, ▶ Μάσκες προσώπου, ▶ Οτιδήποτε εικονικό έχουν αποκτήσει νέο νόημα. Στον κόσμο μας, οι τελευταίοι μήνες μας έχουν ρίξει τόσες πολλές καμπύλες που απλά δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε γάμους όταν οι γάμοι, όπως τους γνωρίζουμε, δεν επιτρέπεται να συμβούν.


Ως αποτέλεσμα, των μελλόνυμφων ζευγαριών έχουν βρει διασκεδαστικούς τρόπους για να

περιγράψουν σχεδόν κάθε πτυχή του σχεδιασμού του γάμου. Αναβάλλεις το γάμο σου; Θα

πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο αποστολής προσκλητηρίων αλλαγής ημερομηνίας. Σταμάτησες τα σχέδια για τον μήνα του μέλιτος προς το παρόν; Συγχαρητήρια, μπορείς τώρα να οργανώσεις ένα μεταγενέστερο. Φυσικά, μερικές από αυτές τις φράσεις υπάρχουν εδώ και χρόνια, αλλά μόλις απέκτησαν άλλο νόημα τις τελευταίες 365 ημέρες.




Μικρο-Γάμος


Οι μικροί γάμοι είναι οικείοι γάμοι, συνήθως με όχι περισσότερους από 50 επισκέπτες. Αυτοί οι εορτασμοί περιλαμβάνουν συνήθως τις ίδιες παραδόσεις με τους μεγαλύτερους γάμους, μόνο σε πολύ μικρότερη κλίμακα. "Αντί να δέσουμε τον κόμπο μπροστά σε 250 συγγενείς και φίλους, φιλοξενούμε έναν μικρό γάμο μόνο με την οικογένειά μας".


Το ζευγάρι κλέφτηκε!


Δεν είναι ένας νέος όρος, μια κλοπή είναι ένας γάμος που διεξάγεται χωρίς τη γνώση της

οικογένειας και των φίλων του ζευγαριού, ιδιαίτερα των γονέων τους. Συνήθως, εκείνοι που

παντρεύονται στα κρυφά έχουν μόνο μια τελετή και δεν χρειάζεται να διοργανώσουν δεξίωση ή γιορτή. "Μόνο ο ιερέας μας ξέρει ότι η αρραβωνιαστικιά μου κι εγώ θα κλεφτούμε αύριο."


Social Distance γάμος


Ένας κοινωνικά μακρινός γάμος είναι μια τελετή ή/και δεξίωση που ακολουθεί τα μέτρα

κοινωνικής αποστασιοποίησης που εφαρμόζονται από τις κρατικές και τοπικές κυβερνήσεις για τον έλεγχο της εξάπλωσης του ιού. Τα μέτρα αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν περιορισμένο αριθμό επισκεπτών και ειδικούς κανονισμούς.

30 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page