top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAntigoni

Συμβουλές για να γίνεις το καλύτερο κουμπαράκι τους

Έγινε ενημέρωση: 28 Ιαν 2021

Νέο άρθρο, όπως σου είχαμε υποσχεθεί!

proetoimasia-gamprou

Μην πανικοβάλλεσαι! Μην αγχώνεσαι ότι έχεις πολλά να οργανώσεις. Βάλε πρόγραμμα και απόλαυσε τη διαδικασία!

1) Ξεκινάμε με τα έξοδα που πιστεύω ότι σε απασχολεί. Θυμήσου! Δεν θα σε υποχρεώσει το ζευγάρι να ξοδέψεις μια περιουσία! Έχε στο νου σου ότι στο θρησκευτικό γάμο τα παρακάτω είναι του κουμπάρου / της κουμπάρας: · Το δώρο για το ζευγάρι

· Δίσκο

· Λαμπάδες

· Ποτήρια & καράφα

· Ε, το κατιτίς στο παπά για τους ευνόητους λόγους (φωτισμό, κλιματισμό)


2) Το κουστούμι ή το φόρεμα αντίστοιχα που θα επιλέξεις να είναι στο ίδιο στυλ με τις φορεσιές του γαμπρού ή της νύφης. Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις μεγαλύτερη εντύπωση από το ζευγάρι.

veres

3) Στέφανα & βέρες, η ωραιότερη στιγμή του μυστηρίου για εσένα! Για να αποφεύγεις το μπέρδεμα κάνε μερικές δοκιμές για να είσαι πιο άνετος / άνετη! Η στιγμή θα καταγραφτεί στο video όποτε κάνε τα σωστά για να αποφύγεις τα πειράγματα της παρέας!


4) Είσαι ο κουμπάρος;

Θα πρέπει να είσαι από νωρίς στο σπίτι του γαμπρού. Θα τον ντύσετε, θα τον ξυρίσετε όπως είναι τα έθιμα μας και θα αναπολείτε μαζί την εργένικη ζωή του που σιγά σιγά φεύγει. Είμαι σίγουρη ότι έχει πολλή πλάκα!

Είσαι η κουμπάρα;

Από την προηγούμενη μέρα στο σπίτι της νύφης! Πλάκα κάνω! Αλλά η νύφη σίγουρα σε χρειάζεται κοντά της! Να την βοηθήσεις στο ντύσιμο, να βεβαιωθείς ότι θα γραφτεί το όνομά σου στο παπούτσι της νύφης (εάν είσαι ελεύθερη) και φυσικά να βγάλετε αμέτρητες φωτογραφίες.

proetoimasia nifis

5) Στη συνέχεια, πηγαίνεις μαζί με το γαμπρό στην εκκλησία και περιμένετε…όλοι μαζί τη νύφη! Όσο χρειαστεί! Υπομονή!

6) Θα χρειαστεί ακόμη να υπογράψεις κάποια χαρτιά στην εκκλησία, μην σε ανησυχεί γι’ αυτό θα σε κατευθύνουν εκεί.

7) Τελειώνοντας το μυστήριο, θα πρέπει να παραμείνεις έως το τέλος να χαιρετήσεις μαζί με το παντρεμένο πλέον ζευγάρι όλους τους συγγενείς και φίλους. Εδώ το άγχος φεύγει και έχεις ένα τεράστιο χαμόγελο!

8) Στο party που θα ακολουθήσει, έχεις και εσύ τη τιμητική σου αμέσως μετά το ζευγάρι, οπότε φρόντισε να παρακινείς τους καλεσμένους για ξέφρενο χορό. Εάν σε χαρακτηρίζει η εξωστρέφεια και το θάρρος μπορείς να κάνεις μια πρόποση και να ευχηθείς τα καλύτερα στους αγαπημένους σου φίλους.


Εμείς θα σου ευχηθούμε…. Πάντα Άξιος / Άξια !




61 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

コメント


bottom of page